ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Εξοχικές κατοικίες στη Βυζίτσα , Πηλίου
Εξοχικές κατοικίες στη Βυζίτσα , Πηλίου

Σε οικόπεδο 1014μ2 στη Βυζίτσα Πηλίου, που είναι ένας από τους πλέον ιστορικούς και παραδοσιακούς οικισμούς της περιοχής πρόκειται να κατασκευασθεί συγκρότημα 5 κατοικιών 100μ2 περίπου η κάθε μία.

Η αφορμή για την κατασκευή του συγκροτήματος είναι:

  • Η θέση του οικοπέδου και
  • Η αυθεντικότητα της περιοχής 

Το συγκρότημα θα διαθέτει πέντε κατοικίεςπερίπου των 100μ2 η κάθε μία (ισόγειο με καθιστικό, κουζίνα, τζάκι. Όροφο με δύο υπνοδωμάτια και λουτρό , και ημιυπόγειο με ξενώνα και αποθήκη). Τα επίπεδα της κάθε κατοικίας θα επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική ξύλινη σκάλα.

Η ανεξάρτητη θέρμανση με τον ηλεκτρικό λέβητα (που μπορεί να χειρισθεί και μέσω τηλεφώνου) χωρίς την απαίτηση χώρου λεβητοστασίου, με αθόρυβη λειτουργία, χωρίς καυσαέρια και οσμές χωρίς κόστος συντήρησης και με μεγάλο βαθμό απόδοσης θα αποτελεί την ιδανική λύση θέρμανσης.

Η δυνατότητα πρόσβασης σε κάθε κατοικία με όχημα, ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου με πεζούλες, πλακόστρωτα, πέργκολες και φύτευσηκαθώς και η κατασκευή των κτιρίων με πηλιορείτικη τεχνική θα εντάσσουν το συγκρότημα στο ιδιαίτερο και παραδοσιακό κάλλος της περιοχής.

Επίσης η μικρή απόσταση του συγκροτήματος από τις παραλίες του Παγασητικού, τις παραλίες του Αιγαίου, από την πόλη του Βόλου, απο το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου, με το καταπράσινο περιβάλλον της περιοχής και τους διάσπαρτους παραδοσιακούς οικισμούς του Πηλίου, αποτελούν το κίνητρο τουριστικού προορισμου για όλες τις εποχές.