ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοι είμαστε

Το Τεχνικό Γραφείο ΤΣΟΥΣΗΣ και Συνεργάτες από το 1996 δραστηριοποιείται στο χώρο των κτιριακών εγκαταστάσεων με μεγάλη εμπειρία στη μελέτη και κατασκευή κατοικιών, τουριστικών καταλυμάτων, εμπορικών κέντρων και βιομηχανικών κτιρίων.

Στα κεντρικά γραφεία μας που στεγάζονται στο Βόλο μία αξιόλογη ομάδα αρχιτεκτόνων, μηχανικών, οικονομολόγων, σχεδιαστών και τεχνιτών εργάζονται συλλογικά για την επίτευξη των στόχων μας. Ο λεπτομερής σχεδιασμός, η συνεχής επίβλεψη των έργων και η διαρκής ενημέρωση των πελατών μας, εξασφαλίζουν την ποιότητα στο προγραμματισμένο χρόνο και κόστος της κατασκευής

Τι κάνουμε

Με την πεποίθησή μας ότι χτίζουμε "για εσάς μαζί με εσάς" και με τις αρχές μας, για σεβασμό στο περιβάλλον, την ασφάλεια και υγιεινή των εργαζομένων και τήρηση των κανόνων της Τέχνης και της Επιστήμης εγγυόμαστε πάντα το άριστο αποτέλεσμα.

Τεκμηριώνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή, με πλήρη σχέδια, τεχνικές περιγραφές και προγράμματα ελέγχου ποιότητας έργου. Κάνουμε λεπτομερείς αποτυπώσεις και επιτόπους ελέγχους. Τηρούμε τις τεχνικές προδιαγραφές, τα χρονικά περιθώρια και τα κόστη στην εκτέλεση των έργων πού αναλαμβάνουμε.

Ο στόχος μας

Θέλουμε να είμαστε ένα Τεχνικό Γραφείο που όχι μόνο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε έργου αλλά να τις υπερβαίνει. Θέλουμε το προσωπικό μας να εργάζεται και να εξελίσσεται σε ένα ευχάριστο, υγιές και ασφαλές περιβάλλον για να δημιουργεί δυνατές εργασιακές σχέσεις και προοπτικές.

Θέλουμε να γίνουμε ξεχωριστοί ώστε οι πελάτες μας και οι προμηθευτές μας να μας συστήνουν για την ποιότητα, τη συνέπεια και τις τιμές των έργων μας.

Με λίγα λόγια θέλουμε να πούμε σε όλους ότι το Τεχνικό Γραφείο ΤΣΟΥΣΗΣ και Συνεργάτες κάνει καλά τη δουλειά του.

Με εκτίμηση
Τσούσης Παναγιώτης
Πολιτικός Μηχανικός